Gustave Mannerheim - Costa, Odorico (A Defesa Nacional, 2020)
No cenario caotico do mundo moderno dilacerado pela guerra, entre figuras gigantes as que pontificam nos departamentos economicos e financeiros, entre lideres políticos e militares, nenhuma mais interessante que a de Gustave Mannerheim, construtor dos alicerces da independencia da Finlandia.