A Sociedade e os Grupos - O "Grupismo" - Faraco, Daniel (A Defesa Nacional, 2020)
O autor conceitua "grupísmo" como sendo a prevalêncía dos interesses de grupos sociais singulares sobre aqueles do grupo nacional. E, nele, identifica as causas do agravamento das dificuldades econômicas do País e o principal obstáculo para superá-los.